Menu
Gildia Pióra na Patronite

Przyjacielu...

Przyjacielu...
to ja - człowiek...
...czuję brak
bratniej duszy.

To ja - przyjaciel...
...czuję niedosyt
wspólnego czasu.

To ja - towarzysz...
...czuję rozpacz
samotnej podróży.

To ja - ten drugi...
...czuję smutek
utraconego szczęścia.

To ja wspominam...
a Ty
już śpisz...

6319 wyświetleń
39 tekstów
2 obserwujących
  • 27 June 2017, 20:55

    Stracona przyjaźń nie raz boli bardziej niż utracona miłość.