Menu
Gildia Pióra na Patronite

***

przygotowałam się dzisiaj na spotkanie z tobą,
lecz znowu inne światło przyświeca ci nad głową,
słucham leżąc w ciemności jak serce mi kołacze,
dzieli nas ściana z betonu, ty się bawisz, ja płaczę

69 595 wyświetleń
635 tekstów
15 obserwujących
  • fyrfle

    27 April 2020, 11:15

    Smutne.Powiadają, że lepiej dobra samotność, niż zły związek.

  • silvershadow

    27 April 2020, 08:48

    ... kiedy słyszymy siebie w jednej melodii
    zapisani po drugiej stronie
    miłosna płyta obraca się przeciwko nam
    coraz głębiej tnąc serce