Menu
Gildia Pióra na Patronite

Oddech Boga

przygasam za dnia
by płonąć wieczorem

przeżegnałem się
jak co rano
chociaż tyle mogę zrobić
dla siebie, Ciebie

wpatrzony w płomień świecy
próbuje ożywić zdrętwiałe serce

nikt nie umarł
może po części ja
może ja cały
tylko część została

może mnie już tu nie ma
może jestem gdzieś wyżej

nie jestem nikim
nikim ważnym
nie daje nawet cienia
w płomieniu świecy

bez Ciebie

http://www.youtube.com/watch?v=Hb7FJa516M8

27.05.2013

16 294 wyświetlenia
237 tekstów
71 obserwujących
  • zugimihau

    16 June 2013, 18:27

    staram się:) dzięki:)

  • Voyage

    15 June 2013, 18:08

    Aż się wzruszyłem, kurde ! ;)

    Dobry wiersz !

  • zugimihau

    3 June 2013, 16:06

    ale Wy to jesteście..:) dziękuje:)

  • annak

    28 May 2013, 19:17

    ciekawie i świetnie napisany...

  • Insomniaa

    28 May 2013, 18:23

    No jestem pod wrażeniem. Zachwycasz mnie bez ustanku. :)

  • misiek45

    27 May 2013, 23:24

    Wiersz jak rozmowa z Bogiem ciekawy tekst-pozdrawiam :)

  • zugimihau

    27 May 2013, 23:12

    ee tam:)

  • obca...**

    27 May 2013, 22:48

    Najpiękniejsze