Menu
Gildia Pióra na Patronite

Przygaś światła

Przygaś światła
Ucisz krzyki
Nie milcz,
ale ciszy pozwól mówić.
Rozbij szkło na oczach
Rozplącz usta
Usiądź obok
Nie traktuj protekcjonalnie
Bo nie chcę być twym wrogiem, koszmarem, piekłem.

Wiem...

Nie sprawię byś mnie pokochała
Miłości nie można stworzyć.
Nie sprawię by twe serce biło dla mojego
Jeśli nie bije.

Nie krzyczę
Nie płaczę
Nie winię

Nikt nie przewidział, że to błędne szczęście
Więc zabierz swój klucz
Oddaj mi serce
Wyjdź po cichu
I nie wracaj nigdy więcej...

7753 wyświetlenia
72 teksty
8 obserwujących
Nikt jeszcze nie skomentował tego tekstu. Bądź pierwszy!