Menu
Gildia Pióra na Patronite

ku wiary godności

przygarbiona lampka
musi trwać w swej pozie

ten kto niesie światłość
winien się przygarbiać
ku wiarygodności

56 744 wyświetlenia
780 tekstów
81 obserwujących
Nikt jeszcze nie skomentował tego tekstu. Bądź pierwszy!