Menu
Gildia Pióra na Patronite

***

przygarbieni
skuleni w sobie
wszyscy tak samo szarzy
suną wilgotnymi ulicami

"bez słońca", mówią
"czuję się jak w klatce"

a ja unoszę się
dwa centymetry nad ziemią
bo na co mi słońce
kiedy mam Twój uśmiech

10 953 wyświetlenia
93 teksty
37 obserwujących
  • lazurowa

    18 September 2013, 19:22

    po przeczytaniu mimowolnie się uśmiechnęłam. Chyba każdy ma osobę, której uśmiech prowadzi przez życie. ;)
    ładnie napisane.
    Pozdrawiam ;)