Menu
Gildia Pióra na Patronite

wiem

przydało by się powietrze
jakiś przepływ
że nie tylko
płynów ustrojowych w nicość ciebie
ze mnie pustki

bo grzech
oznacza chybić celu
kochanie

42 384 wyświetlenia
808 tekstów
64 obserwujących
  • 14 December 2018, 18:41

    Mamy za to smog.

  • fyrfle

    10 December 2018, 12:33

    Trudny kawałek tortu poetyckiego.

  • Naja

    9 December 2018, 14:27

    Niezła alegoria...