Menu
Gildia Pióra na Patronite

" Myśl "

Przychodzisz ze słońca promieniem
Odchodzisz z blaskiem księżyca
Niesiesz radość - dajesz nadzieję
Potrafisz zdołować czasami
Taka jesteś między wierszami
Wyczytujemy Ciebie każdego dnia
Czytasz ją Ty - czytam ją i ja
Wierzymy w Miłość i jej wypełnienie
Gorąca jesteś na teraz - na dziś
Kochaj w czas - dobra Myśl - takowa
Cząstka Miłości czeka na Człowieka
Jest w każdym z Nas ...
Odkryjmy ją w sobie póki mamy czas

16.02.2021
10:11

280 771 wyświetleń
2721 tekstów
35 obserwujących
Nikt jeszcze nie skomentował tego tekstu. Bądź pierwszy!