Menu
Gildia Pióra na Patronite

Szkło

Przychodzisz i odchodzisz
Za każdym razem zostawiasz mnie
W kawałkach niepozbieranych
A gdy o tym śnie
Że poskładasz moją duszę
Znów się rozsypuję

I tak tkwię ciągle kalecząc się
O rozbite szkło mojej miłości
Cierpię codziennie widząc odbicie
Kawałek po kawałku
Każdy stłuczony i zniszczony
Jak moje zaufanie względem ciebie

Aż nastaje taki czas gdy
Okruchy mnie zebrane zostają
Na nowo posklejana dusza
... lecz ciągle ze śladami rozbicia

9236 wyświetleń
77 tekstów
22 obserwujących
  • Leeni

    14 April 2013, 13:21

    Bardzo dziękuję i miło mi, że ktoś odnalazł kawałek siebie... :)

    Pozdrawiam

  • 9 April 2013, 20:36

    Mogę powiedzieć, że też się do tego zaliczam.
    Odnalazłam mały kawałek siebie:)
    Pozdrawiam :)

  • Pechowa_

    9 April 2013, 17:25

    Piękny wiersz... Odnalazłam Siebie cząstkę ...
    Dziękuje :)

  • krysta

    9 April 2013, 14:25

    Posklejane wzmacniaj siłą woli...ślady zatrzesz pragnieniami - powodzenia!
    Pozdrawiam :)