Menu
Gildia Pióra na Patronite

Niepewność

Przychodzisz do mnie
Zakradając się w myślach
Uczyniłaś sercu coś olbrzymiego
Może to jakaś gra?
Wyznaj szczerze
Co to jest za porządek?
Wzruszasz duszę
I uciekasz
Czy ma to sens?
Może to ukryta wiadomość?
Jeśli więc lawirujesz wokół mnie
Skończ z tym tu i teraz
Bo chcę ciebie natychmiast

52 583 wyświetlenia
396 tekstów
17 obserwujących
Nikt jeszcze nie skomentował tego tekstu. Bądź pierwszy!