Menu
Gildia Pióra na Patronite

" Sen"

Przychodzisz do mnie nocą
tak jakbyś... bał się dnia.
W ciemnościach...
przy twarzy, twarz,
spragnione usta przy ustach.
O swojej miłości mówisz
tak pięknie...
o lęku i nieśmiałości
w dotyku...zamkniętej.
To szczęście dzielimy na pół,
nie licząc minut , które uciekają
żyjemy chwilą w mroku zrodzoną,
rozkoszą się upajając.
Jak kochankowie z Verony
kryjemy się przed światem,
a nasze głosy spragnionych ciał
stały się dla nas...majestatem.
Nie przychodź do mnie...co noc,
już nie chcę dłużej tak cierpieć,
kiedy nad ranem kończy się ...sen,
wiem, że...nigdy... nie było...
Ciebie...
bezsennej nocy,
jesteś moim pięknym...
niespełnionym marzeniem.

54 867 wyświetleń
428 tekstów
95 obserwujących
  • Julka 10

    3 May 2011, 18:22

    Prawdziwe....:):) Miło,że Ci się podoba.
    Dziękuję i pozdrawiam :)

  • UniiQuue

    3 May 2011, 18:14

    prawdziwe..
    podoba mi się ;)

  • Julka 10

    26 April 2011, 22:29

    Dobrze, że miewamy przynajmniej...piękne sny :):)
    Serdecznie pozdrawiam, życząc wszystkiego co...najlepsze
    J.

  • zugimihau

    26 April 2011, 21:16

    chyba mam,mialem..mam podobnie.