Menu
Gildia Pióra na Patronite

" Tęsknota "

Przychodzi niespodziewanie
Wywieszam pranie
Niech schnie
Słońce uśmiecha się
Znowu tęsknię....ehhh
Okno z kwiatami
Mroźny czas
Iskra w oku
O zmroku
Tęsknię za Tobą
Szukam Nas
Latarni blask
Przypomina mi
Nocny sen
W którym
Znajduję Cię
Nie tęsknię
Już nie
Jesteś obok
Tulisz czule
Słowa kwiatami pachnące
Motyle w brzuchu, sercu na łące...

Tobie dedykowany...
18.01.2021
12:12

281 702 wyświetlenia
2733 teksty
35 obserwujących
Nikt jeszcze nie skomentował tego tekstu. Bądź pierwszy!