Menu
Gildia Pióra na Patronite

sprawca

Przychodzę do ciebie
Zwyczajnie ubrany
Zwyczajniej się nie da
Jestem szary i mały
Nie warty spojrzenia

Wysłali mnie ludzie
Patrzący przez okno
Czyniąc wolę wyroków z cienia
Decyzja zapadła wysoko
My tylko sprzątamy

Zabiję po prostu
Sprawnie i cicho
Za silny głos miałeś
Nie powiesz nic więcej
Dlatego umierasz

76 490 wyświetleń
1011 tekstów
16 obserwujących
  • 2 November 2016, 00:26

    Śmierć niemym?
    Może czas coś z siebie wydusić, wykrztusić.

  • piórem2

    22 October 2016, 23:05

    straszna sprawa