Menu
Gildia Pióra na Patronite

Chwilę

Przychodzą takie chwile ze wszystko się wali, myśli płyną jak na wzburzonej fali.
Starasz się złożyć to wszystko w całość, i znów spada bomba przekształca to w chaos.
I tak jak ze znanym światowym przysłowiem, wpychasz ten kamień, chodź wepchnąć nie możesz.
Co chwilę przychodzą to Nowe kłody, ten kamień jest ciężki i cięższy się robi.
To jednak walczysz usuwasz te kłody, podnosisz się znowu i wpychasz głaz Boży. Chodź czasem już czujesz trud swojej wędrówki, nie stoczysz się na dno , nie wpadniesz w czeluści.
Bo masz tą iskrę co żyje tam w tobie, że marzeń chcesz dotknąć bo są w twojej głowie.

65 wyświetleń
2 teksty
0 obserwujących
  • 24 June 2017, 13:52

    Tak trzymaj powodzenia.