Menu
Gildia Pióra na Patronite
Wiersz

***

Przybliż się kochanie,
Podejdź bliżej,
Świat jest okrutny,
A Ty jesteś taka mała

Co cię trapi?
Nieważne,
otrę Twoje łzy
Możesz się rozpadać,
Możesz łkać mi w ramię
I jeśli chcesz krzyczeć
Będę krzyczał razem z Tobą

Chce łapać Twoją dłoń,
Chce być w Tobie,
Unosić się i opadać
Chce chłonąc całą Ciebie,
Chce być zazdrosny,
Chce być obłąkany

I spijam Cię do dna,
Jesteś jak najsłodsza trucizna
I niech nazywają mnie szaleńcem,
Lecz szaleństwem jesteś Ty

12 348 wyświetleń
98 tekstów
22 obserwujących
  • kati75

    7 June 2021, 20:36

    Dobrze mieć ramiona ,w których można się zawsze schronić😉

    od Zigi7, Naja, _jekatiierina_