Menu
Gildia Pióra na Patronite

[drzewo krzyża]

przybili do drzewa niewinność
krwią zbrukali dobroć
bez skargi szedł droga krzyża
byśmy zrozumieli czym jest miłość
lecz my wciąż nowe wbijamy gwoździe

159 513 wyświetleń
1079 tekstów
54 obserwujących
  • awatar

    9 October 2010, 17:11

    to straszne co wy robicie, pozdrawiam

  • motylek96

    9 October 2010, 14:54

    Krótkie ,aczkolwiek robi wrażenie

    Pozdrawiam:)