Menu
Gildia Pióra na Patronite

Przy Tobie czuję się jak motyl
Mały fruwający przy Tobie mój dotyk
Choć nie duży dla Ciebie ma sens
Ja daje Ci w nim mój cały śpiew
Miłości pewnej obiecuję
Odwdzięczyć się nią oczekuję.

5088 wyświetleń
55 tekstów
5 obserwujących
Nikt jeszcze nie skomentował tego tekstu. Bądź pierwszy!