Menu
Gildia Pióra na Patronite

Pamiętam

..przy stole zasiadły
takie trochę Trudne
październikowe chwile,
boleśnie i mgliście,
zatrzymane w pamięci.
i na moment,
rozsypały się okruchy
minionych lat,
doprawione kroplą
naszego kochania.
A dzisiaj..
na dzień dobry,
pakiet wspomnień,
jako dodatek
do śniadania..

130 908 wyświetleń
871 tekstów
20 obserwujących
Nikt jeszcze nie skomentował tego tekstu. Bądź pierwszy!