Menu
Gildia Pióra na Patronite

Żal

Teksty z obrazami - Żal - Leto
Żal - Leto

Przy schodach wylał się żal
Na stopnie i po poręczy
Schnie teraz w słońcu jak sierść psa
Wylany zdaje się mniejszy

Podeszwy mych stóp
Nie mówią nic
Mimo że żal ich dotyka

Patrzysz to na mnie
To znów na drzwi
Nie muszę cię o nic pytać

4914 wyświetleń
35 tekstów
3 obserwujących
  • Merytoryczna

    1 September 2020, 19:50

    Mam nadzieje, że przeczytała.
    Zrozumiała?