Menu
Gildia Pióra na Patronite

Bez świadomości...

przy powrotach
zaczynaj od końca
unicestwiać wątpliwości
przy wzlotach
zbyt szybko
nie bij braw
one zbyt często
się policzkują
bez świadomości...

21 819 wyświetleń
244 teksty
57 obserwujących
Nikt jeszcze nie skomentował tego tekstu. Bądź pierwszy!