Menu
Gildia Pióra na Patronite

Oczy nienasycone...

przy piątku
z barw
nie poszcząc
jest...
majowo
zielono
niebiesko
świetlisty
skwer...
na nim ludzi tłum
tylko opakowania
inne
dla każdego
co patrzą z gapiów...

21 819 wyświetleń
244 teksty
57 obserwujących
Nikt jeszcze nie skomentował tego tekstu. Bądź pierwszy!