Menu
Gildia Pióra na Patronite

Szlaja

Przy moście zwodzonym
anielskich piór, nędza
wykrzywia usta.
Rozbiera życiorys.

Do naga.

Wędruje urwiskiem, wiernie
niczym pies. Szarpiąc strunami
nerwów. Garbaty cień życia.

W pułapce domysłów
stawia pasjanse.

Rozdarte krzykiem nocy.

135 808 wyświetleń
1633 teksty
240 obserwujących
Nikt jeszcze nie skomentował tego tekstu. Bądź pierwszy!