Menu
Gildia Pióra na Patronite

Bądź

przy mnie
ze mną
we mnie

31 409 wyświetleń
287 tekstów
5 obserwujących
  • Es van Guard

    12 June 2021, 18:24

    Pragnę daj mi pić
    Upadam podaj rękę
    Wpuść kiedy stukam

    od batram
  • to_tylko__ja

    19 May 2021, 17:45

    O jak romantycznie się zrobiło 🤗🥰

    od batram
  • Eneida

    19 May 2021, 15:19

    Krótkie, treściwe, piękne.

    od batram