Menu
Gildia Pióra na Patronite

Przy jednym stole znowu się spotkacie,
o starych, ziemskich czasach porozmawiacie.
Dotąd rozrzuceni po świecie,
w jednym miejscu i czasie się odnajdziecie.
Do wspólnej biesiady zasiądą najszczersze, bliskie sobie dusze.
I tylko ci, co zostali bez was na ziemskim padole, będą odczuwać katusze.

/16.08.2011r./

69 597 wyświetleń
635 tekstów
15 obserwujących
Nikt jeszcze nie skomentował tego tekstu. Bądź pierwszy!