Menu
Gildia Pióra na Patronite

teraz w marszu ..

przy drodze drzewa
zatrzymują na chwilę
nie stanowisz czasu
patrzysz na zegar który
mieści się w tobie
otrzymałeś dyspozycje

czasem czujesz bezsilność
wobec wskazówek
poruszasz się jak one
obejmują ze wszystkich stron

jeśli postanowisz
ruszaj dalej
-------------------------------------
Wrocław; 12 lutego 2014

33 500 wyświetleń
384 teksty
9 obserwujących
  • awatar

    12 February 2014, 09:19

    w twoim stylu