Menu
Gildia Pióra na Patronite

Refleksje

przeżyliśmy
piękne chwile
reszta jest
bez znaczenia
spotkań
więcej
nie będzie
zachowaj miłe
wspomnienia

trudno mi
dzisiaj ocenić
czy kiedyś
mnie jeszcze
zobaczysz
życie jest
pogmatwane
potrafi mocno
zaskoczyć

31 409 wyświetleń
287 tekstów
5 obserwujących
Nikt jeszcze nie skomentował tego tekstu. Bądź pierwszy!