Menu
Gildia Pióra na Patronite

Mistyczny

Przeżyję dzień klątwą,
nasycę się mrokiem,
upoję makabrą mych myśli ...

a tuż przed dziewiątą
zamienię się w zwłoki
by sen mi mistyczny się przyśnił.

70 826 wyświetleń
1129 tekstów
9 obserwujących
Nikt jeszcze nie skomentował tego tekstu. Bądź pierwszy!