Menu
Gildia Pióra na Patronite

K.

przez to, że kocham tracę kontrolę
dostałam miłość i tęsknotę
bo nie kocha się za coś, tylko po prostu
po prostu kocham
a moje serce krzyczy
bezgłośnie
boleśnie
chce znaleźć spokój
czekam na Ciebie
do jutra

4972 wyświetlenia
56 tekstów
12 obserwujących
Nikt jeszcze nie skomentował tego tekstu. Bądź pierwszy!