Menu
Gildia Pióra na Patronite

już żyję

przez tą miłość dusza ma
zmaterializowała się bez reszty
funkcjonuję, stąpam po ziemi
śmielej niż wtedy, gdy nie chciałam
zejść do ludzi, a musiałam

mam ciało, czuję jak mnie dotykasz
całujesz, żyję
żyję Tobą
wcześniej sobą tylko żyłam
tylko duszą byłam, tylko duszą

fantasmagorie, które przekradały się
przez moją głowę nieprzerwanie
unosiły mnie nad ziemią
nad chaosem
nad ludźmi

nostalgiczną samotność
wypełniłeś swym istnieniem
miliony słów zagłuszają myśli
te myśli, które usypiały
i te które zabijały

2674 wyświetlenia
41 tekstów
4 obserwujących
Nikt jeszcze nie skomentował tego tekstu. Bądź pierwszy!