Menu
Gildia Pióra na Patronite

Przeznaczenia los

Przeznaczenia los

Los
Głupi los wyrzucany przez jakieś wydarzenia
Jedne powinny się pojawić inne nie
Kubek i kości
Dłoń przeznaczenia
Myślisz, że będzie łaskawy
Wcale nie musi
Jeden krok w inną stronę a wtedy wszystko zmienione
Los to nie tory ułożone z rozmysłem
On nie zatrzymuje się na zaplanowanych dworcach
Sorry taki właśnie jest los
Trzepoczą długie rzęsy i widzę uśmiech jednej pani
W tygodniu padał deszcz a dziś
Mróz szczypie w policzka
Tak jest ze wszystkim
Bacz, więc na kroki

Władysław Andrzej Bobrzycki

30 837 wyświetleń
275 tekstów
14 obserwujących
Nikt jeszcze nie skomentował tego tekstu. Bądź pierwszy!