Menu
Gildia Pióra na Patronite

Przez życie chcę iść z Tobą
i być Twoją podporą,
byś wreszcie doznał szczęścia,
gdy dokonam zamążpójścia.

Bez Ciebie nie chcę żyć
i na świecie być,
dlatego jestem tylko twoja
do ostatnich chwil mego żywota.

27 756 wyświetleń
239 tekstów
1 obserwujący
  • Moon G

    26 March 2018, 20:56

    Teraz już nie możesz się rozmyslić ;*