Menu
Gildia Pióra na Patronite

***

Przez zamknięte oczy
Nie widać kolorów
A gdy je otwierasz
I tak jesteś ślepy
Gdy spojrzysz przed siebie
W lustrzane odbicie
Co widzisz - człowieka
Czy bestię w przebraniu
Gdy miłość rozumiesz
Jako czarno-białe
Nie widzisz kolorów
Wtedy jesteś słaby
Otwórz w końcu oczy
Ale te prawdziwe
Akceptuj i toleruj
Bo to jest właśnie życie.
15.05.2020

1106 wyświetleń
9 tekstów
1 obserwujący
Nikt jeszcze nie skomentował tego tekstu. Bądź pierwszy!