Menu
Gildia Pióra na Patronite

Zdjęcie własne

Przez pejzaż
wpadł anioł

męczył się cały
w klimacie pleśni
w pocie

nagle dostał
ampicylinę - i tchnął
w życie entuzjazm

pod niebo
uniósł się szpital
i okoliczne szambo...

22 01 1994

127 833 wyświetlenia
1427 tekstów
95 obserwujących
Nikt jeszcze nie skomentował tego tekstu. Bądź pierwszy!