Menu
Gildia Pióra na Patronite

epoka i kraje

przez okno świata spoglądam
gdy dym brudnych miast
opada dzieciom na włosy

próżno próbuję dostrzec szczerość
w oczach prominentów
epoka którą czas nam tu sprawił

napawa mnie lękiem,
śmiechem i udręką

15 704 wyświetlenia
138 tekstów
21 obserwujących
Nikt jeszcze nie skomentował tego tekstu. Bądź pierwszy!