Menu
Gildia Pióra na Patronite

Miłosny Ogród Mroku

Przez Ogród Mroku płynę z Tobą
Naszej Miłości Łodzią,
gdzie są drzew liście z twych pięknych włosów
a nieba czar jest twym wzrokiem ...

Nie dosięgnie nas tu żenujące zło,
bo chronią nas ciemnych chmur obłoki
i sobie nawzajem oraz Bogu zaprzysięgliśmy miłość tą,
który serca nasze dwa w jedno połączył ...

Gdy patrzę w przepiękne twe oczy
i serce me płonie z rozkoszy
to bez najmniejszego wątpienia
wypowiadam szczerości słowa te ...

JUŻ NA ZAWSZE KOCHAM CIĘ.

* Dla Ciebie, Kochana Joasiu *

71 029 wyświetleń
1135 tekstów
9 obserwujących
  • Moon G

    23 March 2018, 12:16

    ;*

  • Michaelowa

    23 March 2018, 12:15

    Ja Cb też ❤❤❤ Miś