Menu
Gildia Pióra na Patronite

***

przez chwilę
śnieg sypał z obłoków
- drżałam

twój dotyk
na mrozie śnieżynki tańczyły
- topniałam

a wszystko na przekór zimie
i zima na przekór wszystkiemu
- ciepło dawała

39 586 wyświetleń
253 teksty
27 obserwujących