Menu
Gildia Pióra na Patronite

Nie mniej, nie więcej

Przewodnikiem sensu życia,
Odnowieniem tęsknoty -
Byłeś
Zagadką mego istnienia,
Konsekwencją marzeń mych -
Jesteś
Pochodnią uczuć,
Radością w smutku -
Bądź
Szukałam miejsca w wyobraźni Twej,
Wytrwałości w zbłąkanej miłości -
Znalazłam

7114 wyświetleń
62 teksty
2 obserwujących
Nikt jeszcze nie skomentował tego tekstu. Bądź pierwszy!