Menu
Gildia Pióra na Patronite

"Dla Ciebie"

Przewijasz się przez moje myśli,
jak pryzmat odbijającego się światła.
Wracając w myślach dniami i nocami.
Wciąż jesteś blisko, choć jesteś daleko.
Jesteś w mojej głowie, w mojej pamięci.
Bliski mojemu sercu.
Nigdy Cię nie zapomnę.
Czas wydłuża się coraz bardziej.
Wspomnienia wracają jak bumerang.
Czuję Cię tu jakbyś był przy mnie.
Myślę...
Płaczę …
Tęsknie za Tobą.
Marzę...o tym byś był obok mnie.
Twoje serce oddalone od mojego.
Moje nie oddala się.
Czeka na Ciebie...jest Tylko dla Ciebie.
Pragnę Cię
Potrzebuje Cię
Wołam wróć !
Nadal chce Być.
Nie znikaj.
Nie bój się.
Nie uciekaj.
Nie istniej, tylko Bądź.
Kochaj!
Tak jak ja Bardzo Kocham Cię !!!

15 965 wyświetleń
67 tekstów
3 obserwujących
  • Malusia_035

    5 May 2015, 12:01

    Choć smutkiem pisany bardzo piękny :)

    pozdrawiam :))

  • krysta

    4 May 2015, 16:12

    bardzo tęskny...
    pozdrawiam :)

  • 3 May 2015, 23:10

    Wzruszający wiersz.