Menu
Gildia Pióra na Patronite

***

Przetrwamy to
bo razem
bo warto
bo co nas nie złamie
doda mocy

bo gdy grom z jasnego nieba
my na niego z odsieczą

choćby szalało tornado
my trzymamy się za ręce
nasze serca
naczynie połączone

Przetrwamy to
bo nawet w zamęcie
da się iść we właściwym kierunku
choćby mówili inaczej

Przetrwamy
bo razem
znaczy dzielić świat na dwa
i już nigdy
nie czuć lęku

Monika Parda

660 wyświetleń
7 tekstów
0 obserwujących
Nikt jeszcze nie skomentował tego tekstu. Bądź pierwszy!