Menu
Gildia Pióra na Patronite

przetnij każdą wstęgę
która łączy jej włosy

jak moje żyły
które przecinasz

wydaje się
że nocą jest więcej miejsca w niebie
dla samotnych

tu na ziemi
każdy stąpa po swojemu
koty błądzące
nocą nie śpią

śpieszę się
wraz z księżycem
moje Słońce nigdy nie czeka
dzisiaj chcę być na czas

odejdę chociaż
masz tyle loków
których jeszcze nie rozwinąłem

i oczy
których oczekuję

wiem że przybędziesz tu kiedyś
wolna
obudzisz mnie

błogosławieństwo
kiedy nasycisz to ciało łzami

pozwolisz mi odejść do krainy umarłych

4704 wyświetlenia
94 teksty
1 obserwujący
  • .Rodia

    18 August 2014, 05:41

    całkiem nieźle umiesz pisać

    miłego dnia