Menu
Gildia Pióra na Patronite

amour macabre

Przetnij mnie
ostrzem miłości
oddziel skórę
i tłuszcz
od kości

Aby
nie zhańbić
noża
dojdź do końca

Na wskroś
mojej białości
okryj mnie
na powrót
kanwą niewinności.

27 909 wyświetleń
332 teksty
2 obserwujących
  • 15 January 2014, 21:03

    to takie specyficzne, teraz mam inne spojrzenie