Menu
Gildia Pióra na Patronite

Wszystkie żony mojego męża

przeszłyście swoje najśmielsze wersje
w tańcu na pańskim stole
przegięcia wybiły was z cudzych rytmów
obcasy pogubione na schodach w dół
nie doczekały się bajecznego gestu

szarpiecie się z oplutym lustrem
na kolanach ostatnie pokusy
wystawiacie po obniżonej cenie
w czasie doliczonym z litości
niepodobna wkupić się zużytą rolą

uwierzyłyście w moc świeżego towaru
owinięte lśniącą bawełną
dałyście się wkręcić w tryby zastępcze
skazane na pewną wymianę
umieracie w pokoju z ostatnim widokiem

12 230 wyświetleń
103 teksty
8 obserwujących
  • VeritasMea

    8 August 2020, 21:06

    Jacob_Filth - dzięki za uważne czytanie Sarkazmem nie planowałam zbytnio epatować