Menu
Gildia Pióra na Patronite

odległe obciąża

przeszłość od przyszłości odgradzać należy

jutro
jeśli nadejdzie
pomódl się ponownie o kromkę chleba
o to co dobre

bezpieczeństwo w teraźniejszości
tu i teraz najważniejsze

szkoda zamartwiać się na zapas

K.A.Sz. 26.08.2016r.

70 113 wyświetleń
953 teksty
61 obserwujących
  • Cris

    3 September 2016, 22:40

    Miło, dziękuję Paulino za czytanie i słowa :)

  • cytlopka

    3 September 2016, 22:36

    wiersz przewodni na dziś wieczór, skłania do refleksji :)