Menu
Gildia Pióra na Patronite

demony

przeszłość dopada
zło dewastuje

koty, brud
mdłe kłamstwa

krzyż, anioły
hipokryzja

lepkość słów, dotyk
wyrób czekoladopodobny

przeszłość wyrwana z kontekstu

brak wspomnień

znowu jasność...

9452 wyświetlenia
32 teksty
3 obserwujących
  • 7 October 2014, 00:54

    Perspektywa zmienia się, ale czy uczyni wspomnienia mniej realnymi...

  • RozaR

    6 October 2014, 22:26

    Jedna ręka Boga to dobroć a druga to spokój.