Menu
Gildia Pióra na Patronite

" Rozstania i powroty "

przeszłość niezamknięta
ciągle wraca
miesza w głowie

przewrotne uczucie
atakuje zewsząd i znikąd

znowu ty tak blisko
daleko
coraz bliżej
jesteś
dla ciała
duszy i umysłu

skąd znowu się wziąłeś

i znów znikasz
i pojawiasz się
nagle
bez zapowiedzi
skąd mam wiedzieć
kiedy znowu Cię zobaczę

i miotam się z myślami
uczuciami
wierzeniami
a ty znów przychodzisz
i znów znikasz

1066 wyświetleń
11 tekstów
1 obserwujący
Nikt jeszcze nie skomentował tego tekstu. Bądź pierwszy!