Menu
Gildia Pióra na Patronite

wciąż Ty.

Przeszłość boli, tak strasznie dobija
Kiedy się ją wspomina
Nie wiem czy kiedykolwiek wyzbędę się lęku
Czy zapomnę jego głosu dźwięku
Wybaczę wszystkie puste słowa
Zacznę swoje życie od nowa
Chciałabym móc wymazać te wszystkie wspomnienia
Choć wiem, że były dopełnieniem mego marzenia
Byłam szczęśliwa, tonęłam w miłości
Mimo tego, że była ona bez wzajemności
Dał mi poczucie dowartościowania
I powód do codziennego się uśmiechania
Stał się mym najpiękniejszym nałogiem
I mogłam nawet klęczeć przed Bogiem
Dziękując Panu, że Go spotkałam
I Jego zaufanie zyskałam
Jednak ten piękny sen nagle się zakończył
A ból po stracie z łzami się połączył

5278 wyświetleń
68 tekstów
1 obserwujący
  • Naja

    21 December 2013, 11:04

    Ból i łzy mijają, a pamięć niech przechowuje to co najpiękniejsze.
    Nie każdemu dane było tonąć w miłości :-)