Menu
Gildia Pióra na Patronite

Samoocena

Przeszłam sobie koło nosa
Nawet nie spojrzałam
Mogłam rzucić choć z ukosa
Okiem w stronę ciała:

Szare buty, szare ciuchy
Nawet włosy szare
Szarobure smutne ruchy
Jestem swym koszmarem

4914 wyświetleń
35 tekstów
3 obserwujących
Nikt jeszcze nie skomentował tego tekstu. Bądź pierwszy!