Menu
Gildia Pióra na Patronite

*

Przeszklone ściany
Drapacza chmur
Z lękiem wysokości

W bezmiarze świata
Dach opiera o chmury

135 808 wyświetleń
1633 teksty
240 obserwujących
Nikt jeszcze nie skomentował tego tekstu. Bądź pierwszy!