Menu
Gildia Pióra na Patronite

Spoza łez

Przeszklone dwie iskierki,
Ułudnego szczęścia szmuglerki.
Spojrzeniem wnikliwym,
Atramentem urokliwym

Na wskroś Cię przenikają,
Krawędzie Duszy dotykają.
Samotne, poszarzałe szkiełka,
A w Nich pustka, żal, udręka.

9132 wyświetlenia
105 tekstów
49 obserwujących
  • Swietka

    11 September 2012, 20:52

    Dziękuję i pozdrawiam serdecznie:)