Menu
Gildia Pióra na Patronite

Nigdy Więcej

Przeszedłem przez piekło,
przeżyłem ten koszmar,
przetrwałem tą wojnę
co była najgorsza.

Przez łez oceany
i krwi przepłynąłem,
gdzie pośród rekinów
samotnie tonąłem.

I w końcu wyrwałem się
z łap mych oprawców,
trafiając pod skrzydła
pomocnych zbawców.

Przede mną jest życie
a zbrodnia jest z tyłu ...
jej padłem ofiarą,
lecz to ... to już było.

71 034 wyświetlenia
1135 tekstów
9 obserwujących
Nikt jeszcze nie skomentował tego tekstu. Bądź pierwszy!